Светът ще се върне към нормалното до края на 2022 г.

...
Светът ще се върне към нормалното до края на 2022 г.
Коментари Харесай

Прогнозата на Бил Гейтс: Кога ще заживеем нормално?

Светът ще се върне към нормалното до края на 2022 година благодарение на имунизациите. Това планува съоснователят на Microsoft Бил Гейтс, заяви The Independent. Според милиардера пандемията е " ужасна покруса " и единствената добра вест е достъпът до имунизация.

" До края на 2022 година би трябвало изцяло да се върнем към естественото ", отбелязва Гейтс в изявление за полския вестник Gazeta Wyborcza и телевизия TVN24.

Последните му мнения идват единствено няколко седмици, откакто той съобщи за Clubhouse, че хората би трябвало да трансформират доста държанието си напролет и лятото.

Бил Гейтс, който се отдръпна от председателския пост на Microsoft през 2014 година, посредством своята фондация " Бил и Мелинда Гейтс "  вложи минимум 1,75 милиарда $ в глобалната битка против COVID-19.

Милиардерът способства с повече от 250 млн. $ за създаването на нови ваксини и със 156 млн. долара по схемата Covax, която е основана, с цел да подсигурява, че страните с по-ниски доходи също ще имат достъп до лекарства против ковид. Covax, подкрепена от СЗО и Глобалния алианс за ваксини и имунизация, има за цел да обезпечи 2 милиарда дози ваксини за страните с по-ниски приходи до края на 2021 година

От фондацията са отделени и средства за диагностика и други спомагателни евентуални лекувания за CОVID-19.

Въпреки огромния си принос в битката против вируса, Гейтс продължава да е свързван с редица тайни теории към пандемията, в това число изказвания, че коронавирусът е основан, с цел да бъдат имплантирани микрочипове в хората, чрез които милиардерът да ги управлява.

Той е прочут и с пламенното си покровителство за справяне с рецесията с измененията в климата. Пред BBC Гейтс даже показа, че това ще е  " най-удивителното нещо, което човечеството в миналото е предписание ", в случай че успее, написа dir.bg.

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР